Skip to main content

Aikman Elementary School

Main Menu Toggle
Bell Schedules » Teacher Conference Schedule

Teacher Conference Schedule

Teacher Conference Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Kindergarten 8:15 AM 9:00 AM 45 min
First Grade 9:05 AM 9:50 AM 45 min
Second Grade 9:55 AM 10:40 AM 45 min
Third Grade 10:45 AM 11:30 AM 45 min
Fourth Grade 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Fifth Grade - Monday/Tuesday 2:15 PM 3:00 PM 45 min
Fifth Grade - Wednesday/Thursday 2:40 PM 3:25 PM 45 min